Bij Next Best Barber gaan ze echt als een raket. Sinds de opening van de ontzettend vette Urban Shopper is het drukker en drukker geworden in de barbershop en het werk is amper nog bij te houden. Jay de kapper en Bertje de barbier hebben nog steeds maar twee handen en zij kunnen er ook geen extra tijd bij toveren. Tijd voor versterking dus! Anthony is de gelukkige redder in nood geworden, de rots in de branding, de nieuwe steun en toeverlaat. Genoeg clichés, tijd om Anthony voor te stellen.

Wie is Anthony?

Anthony Jeremias Martha is de volledige naam, maar noem hem maar gewoon Anthony. Hij is 29 jaar oud en Eindhovenaar in hart en nieren. Hij is niet vies van een lekker potje gamen en een avondje Brabantse gezelligheid, maar hij sluit zichzelf ook geregeld op voor het lezen van een goed boek. Tussen dit alles door werkt hij ook nog eens kei hard bij Next Best Barber, maar hij heeft de opleiding elektromonteur op het Summa College afgerond. Huh?!

Hoe is hij dan uitgekomen bij het kappersvak?

Toen Anthony nog een klein mannetje van 10 jaar was, knipte hij soms al zijn vader en moeder. Volgens hen zagen zijn creaties er toen al gelikt uit, maar dit valt niet meer te controleren… In ieder geval heeft hij er een flinke dosis zelfvertrouwen aan overgehouden en wilde hij, zelfs na zijn opleiding, liever werken met scharen en scheerapparaten dan met kabels en schroevendraaiers. Hij voelde zich hier geknipt voor en hij had maar één doel: ooit werken bij Next Best Barber. Daarom heeft hij bij meerdere salons gewerkt om zijn skills te verbeteren, zodat hij de nieuwe next best barber kon worden. Mooi toch?

De toegevoegde waarde van Anthony

Anthony is de alleskunner en hij kan perfect inschatten hoe een nieuwe frisse look eruit moet komen te zien. Geef hem en schaar, een scheerapparaat en een trimmer en hij zorgt ervoor dat iedereen met de stijlvolste look en een frisse baard de Urban Shopper verlaat. Voor een goede knipbeurt of een face treatment draait Anthony zijn handen niet om. Hij werkt zo snel en secuur dat het soms lijkt alsof hij wél twee dingen tegelijk kan, iets waar menig vrouw nog jaloers op is! Hij geeft elke dag 1000% procent. Oke, dat zegt hij zelf en dat is misschien wat overdreven, maar hij werkt wel lekker door;)

Kom langs in de Urbanshopper

Kom je binnenkort langs voor een nieuwe frisse look of een fris getrimde baard? Dan loop je vanaf nu Jay de Kapper, Bertje de Barbier en Anthony de Alleskunner tegen het lijf. Maak voor de zekerheid een afspraak, zodat je verzekerd bent dat we genoeg tijd voor je hebben. We zien je snel bij ons in de Urban Shopper.